Venner
 

September - 2012

Dejlig træning med Helle og Camilla - super hyggeligt - og meget lærerigt. Helle kan nogle fiduser vi andre kan lære godt af. Vi har lært noget nyt - "nærsøg" det syntes mine vovser er særdeles sjovt. Her lidt stemningsbilleder fra én af vore træningsture. Camilla tog alle billeder under træningen - tak for det Camilla :-) 

  To sorte "stjerner" Kasmir og Munin

 

Toby og Marco i fuld sving - markering "over" vand første gang

derefter en dirigering - syntes de var rigtig dygtige

 

Maj -2012 - skovtur med Britt og Søren

Dejlig skovtur med Britt og Søren der har Marco's datter Hailey - hun er bare en super dejlig hund - og skønt at se hvor familie ligheden ses.

Murphy - Marco - Hailey (Marco's datter) Mancy (Søren og Britts anden hund) og til sidst Toby

Hyggelig samvær med kaffen

Britt og Søren's små drenge - de hyggede sig vældig

Britt med Murphy

Samling på tropperne igen

 

Oktober 2011 - På besøg hos Belinda i Glynøre.

Dejlig natur er der hos Belinda - vi havde en rigtig dejlig dag med skøn gåtur både i skov og ved limfjorden. Her lidt billeder fra dagen med Goldens i alle farver.

Her alle vovser - i mange forskellige nuancer.

Her den flotte udsigt

ved limfjorden

 

4. December 2010 - Vi gentog sussesen

Som sædvanlig en dejlig skovtur med Belinda og hendes 3 tøser. Vi fik gået en hel masse den dag, da vi faktisk for vild :-)) Alle stier lignende hinanden - da vi på det tidspunkt havde fået meget sne. Vi fik Belinda til at tage et billede af os - hvilket jeg tror er det første.

Belinda med hendes 3 dejlige vovser.

og jeg med mine drenge.

Murphy og Maggie

Marco sammen med tøserne

 

Belinda med alle vovserne :-)))

 

August 2010 - Skånesø sammen med min søde opdrætter Belinda Bak fra Amberfield.

Endnu engang en hyggelig dag med Belinda og alle vovserne. Vi havde det mest skønne vejr. Det har nu også taget 2 mdr. for mig at få opdateret med disse hyggelig billeder af hundene. Se de dejlige vandbilleder af alle hundene. De helt mørke Goldens er Belinda's.

 

30. December - Skovtur med Vibeke og Niels ved Gudrum

Drengene

Pigerne - Chillie, Pihl og Knirke

I samlet flok - hundene hygger sig bare så godt sammen

  Toby i fuld firspring

   

 Pihl i fuld firspring

 

29. December - Skovtur med Belinda og hendes 3 dejlige tøser - ved Klosterheden

 

28. Juli - Sidste tur med vores dejlige kammerat - Debbie. Ejet af Vibeke Sørensen og Niels.

Debbie blev over 14 år og havde et fantastisk hundeliv. Jeg havde glæden af at lære hende at kende. Debbie døde den 29. juli... og hun er helt sikkert kommet i hundehimlen.

 

5. april 2009: Hvor er jeg bare glad :o) Jeg har været sammen med Smillas søde familie i Harboøre. Anja og Mikael og deres to børn modtog mig med åbne arme. Først fik vi en lille frokost hvor vi fik en rigtig god snak hvorefter Anja og jeg gik til havet med Smilla og Marco. Se disse billeder der blev taget inden mit kamera gik i stykker - jeg tabte det da jeg skulle smide en vandmarkering for hundene. Håber det kan blive lavet igen. :o) tusind tak Anja og Mikael for en rigtig hyggelig dag. Vi prøvede også markeringsarbejdet på Smilla, hvilket hun klarede til UG og +. Hun har det i sig... DEJLIGT.

Marco med hans søde datter Smilla - hvad mon der sker derovre.

 

22. marts: I Hundeskoven med Søren og Britt og sønnike: Tak for en dejlig tur Britt og Søren, det var en fornøjelse at se lille Haily. Hun er smuk. Dejligt billede af hende på hendes egen side. Held og lykke med den forestående fødsel, I har nok at se til - men hvor er det dejligt at se jeres hunde har så høj en priotet i familien. Glæder mig til en tur igen - når du har født jeres nye lille søn.

 

Her hygges der med Søren's medbragte cacao -de fem hunde, Maisy ( Marco's halvsøster )   Murphy, Marco - Haily og Toby (legende)

 

Murphy, Toby og Haily

Toby og Haily endnu en leg igang.

 

 
 

20 - 21 september 2008: udstilling Køge/Ballerup.

Her lidt stemningsbilleder fra lørdag aften hvor alle "golden venner" spiste på Hotel Scandic Tusind tak for en dejlig weekend til Birgitte, Simone, Lene, Laila, Rikke - hvor også Jane og Frederik,  Marianne og Rikke S, Connie og Laila var med. Vi havde det virkelig hyggeligt. Jane - hvor er du sjov !!

Hjertelig tillykke til jer alle med de flotte resultater. Connie kunne næsten flyve hjem om søndagen da Cody og Sara fik deres sidste CERT og derved blev Cham. - tusind gange tillykke med det Connie.

Laila gjorde det så flot med sin Calle - han vandt over min Toby. Men - kære Laila  - vi mødes igen :o)

 
 
Lidt billeder fra Søndag i Køge - dejligt med teltene til hundene. Toby og Marco har travlt med at følge Rikke....

 
 
 

 

 
 
16-17 august 2008: Ved udstillingensringen i Vejen - hvor Laila og jeg skal ind med vore hvalpe - Elsa og Toby...Tillykke til Laila med Elsa's fine BIR
 

 

 

22.juli 2008 - Besøg fra Århus - hvor min bror Bent og hans søn Sylvester var med en tur i hundeskoven. Som man  kan se på billederne forsøgte Sylvester at få deres lille grækerhund hen til nygrafen, men det lykkes ikke helt. Murphy, Marco og Toby nyder derimod at blive nygraferet.

Tak for besøget Jeannett, Bent, Sylvester og deres lille græske hund Zorba. Det var bare hyggeligt.

 
 

 

 

16. april 2008: En hyggelig gåtur med Belinda Bak, hvor vi har Marco fra. Vibeke og Niels har lige fået Phil fra Belinda, så vi havde lige den del af familien samlet :o) Tak for en rigtig dejlig aften og som man kan se på billedet havde vi pragtfuld vejr.

 

31. December 2007: Vi har været en tur i hundeskoven ved Klosterheden. Tak for hyggeligt samvær til Tina Ice samt Anette og Vagn. Dejligt at kunne gå med skønne 9 Goldens uden problemer. Godt nytår til alle.

  Kennel Focus havde fire hund med,Kennel Sweetness havde 3 hunde med sammen med mine 2 dejlige drenge.

 

9. September 2007: Træning med Niels Knudsen og hans kone Karin... Ja - vi er "The Golden Team" og som man kan se på billederne hygger vi gevaldig. Her har vi frokost pause, for igen at blive klar til den træning Niels har tilrettelagt for os. Dejligt at vi er kommet i kløerne på ham, hvor vi på holdet har et fælles mål ... nemlig markprøver !!! 

De eneste man ikke kan se billeder af er Rikke og jeg, men Rikke, jeg skal nok tage revance næste gang :)

  Laila med sin Aage

 

 

 
Weekenden 11-12. august 2007 - Lidt stemningsbilleder fra dobbeltudstillingen i Vejen. 

Heldig var vi med det skønne hus vi fik stillet til rådighed. Jesper - du ser også ud til at hygge dig :o)

 

 
  5.08.2007: Her ses Helle med Eddie til deres første officielle udstilling i Middelfart... FLOT. 1.pr. 1.vinder med SL - BIM
 

 

 

17.05.2007: Træning hos Tina "Ice" : Tina havde sat i værk at vi med vores dejlige Golden skulle samles til en uforglemmelig dag. Flot initiativ Tina :o) Dagen blev med en god markprøve hvor Lise som selv har "Labrador" var dommer og jeg må sige - Lise du er GOD :o) Annitta som har kennel Caankiss fik taget en hel del billeder af både Murphy og Marco, som selvfølgelig kan ses i deres gallerier. Tak for en dejlig dag alle sammen. Håber ikke det vare så længe til vi ses igen. Tillykke til Kaj Falk, Marianne og Laila med jeres flotte 1. præmie. og godt gået til Annitta som fik dagens bad. 

 

 
En lille kortfilm med søndagsklubben i maj måned ved Ulfborg Kjærgård. På filmen ses Laila, Bettina, Lene og Niels. og alle vores skønne Goldens.
 

 

 

 

 

 
 
31.03.2007:  På hvalpekig hos Anette og Bent - vejret var med os og vi fik set alle de skønne hvalpe. Bagefter havde Bent "kokken" i huset lavet en pragtfuld middag med betjeningen helt i TOP. Tusind tak for jeres store gæstefrihed. Og Bent - du sparede ikke på rødvinen :o)
 

   Her ses der på de små Gutten hvalpe

Marco´s far som på disse billeder er 9 år - han er bare DEJLIG !!!!

 

 

                                                                                                                  
31.12.2006: I Hundeskoven nytårsaftensdag med hyggelig samvær med hele søndagsholdet

   Jo - vi kan skam godt sidde pænt.

 
                                                                   I hundeskoven med hundevennerne nytårsaftensdag    
 

 

 
 
23. september - Thyholm hos Martin Riis
 

En hyggelig dag på Thyholm med vennerne fra Paul Erik. På denne mark fik vi også fornøjelse af en god trampejagt. Vi var endnu engang heldig med vejret.                                                                           

 

 

 
9. august - I haven med Sebastian og Serena fra Italien, Sebastian er vores nevø og de er begge MEGET glade for vore hunde, hvilket jo også er nødvendigt for at kunne bo hos os :o)  Her et lille minde om de dejlige timer vi har haft sammen.
 

 

 
26.juli 2006 - Vi har været en tur hos min kære opdrætter Eva Lind - Her havde vi et par dejlige dage med rigtig god træning, vi fik alle noget med hjem, som vi kunne arbejde videre med. Her stemningsbilleder fra vores medbragte mad sammen med Eva´s mand Niels, Nikolaj, samt ferie "barnet" Charlotte. Det var Tina, Belinda og jeg som fik glæden denne gang. Tak for din måde at være på Eva :o)
 
 

 

 

23. juli - Fælles træning ved Thyholm / Odby

En dejlig dag og meget flot tilrettelagt træning lavet af Poul Erik - det siger jeg dig tak for :o) Og som altid den gæve Torben der altid er parat til at give en hånd med.

Her lidt stemningsbilleder inden træningen gik i gang. Det var en hel familietur, med både børn, koner og mænd.

Dagen sluttede med Mona´s snegle. Helles kage og kaffe.

 

 

 
3. juli - En hyggelig tur til Øster Strand med Lene som ejer denne skønne brune labrador Shiff - de tre hunde have en sjov aften.
 

 

Murphy fiskede som sædvanligt, men vi fik ingen torsk med hjem.

"mor" vil du ikke nok kaste den igen til mig :o)

 

 

 

 Skovvang søndag den 11. juni 2006

Efter en dejlig træning er det nu tid til lidt hygge kaffe og kage. Hundene har fundet skygge - det er meget varmt.

Vi havde den fornøjelse at træne sammen med Tina (Iceman) dejligt.

       
 

 

   

Et skønt billede taget ved badesøen den 14.maj 2006

 

 

 
Lørdag den 6. maj - Markprøve i Ulfborg Kjærgård - hvor dagen sluttede hos Laila.
  

En rigtig hyggelig eftermiddag med Markprøve om eftermiddagen.

Vi sluttede dagen hos Laila til det sidste hvalpekig. Her sidder Rikke med sin lille nye Ally og Aage hvalp. Hun er da heller ikke til at stå for.

Jeg fik mig lagt ned og som det kan ses - kom alle hvalpene som en blomst.

Flemming og Laila fik lavet en rigtig god middag, hvor også Annette Dam og hendes mand senere kom på besøg.

  En dejlig solskinsdag - her hygges der inden træning        

  Til et skue, hvor Laila og Gudrun -snakker :o)                    

 

2004 var vi på en rigtig hyggelig udstillingsweekend som det kan ses  - havde vi pragtfuld vejr.

Et besøg hos Eva - hvor vi først fik lidt træning og derefter nød tærte og frisk salat.

 

2004   Træning i det grønne med hele søndagsklubben